Restaurant

Suggesties

  • Voor bij het aperitief, om met zijn tweetjes te delen

    € 9,00 klein en 18,00 groot

    Bordje tapas

  • Pastei van wild zwijn met uienkonfijt en toast

    € 12,00 (als hoofdgerecht + € 6,50)

    (Terrine de marcassin / Terrine of young wild boar)

  • Hertenkalffilet met zijn herfstgarnituur, pommes dauphines

    € 32,00

    (Filet de faon / Filet of young hind)

  • Gebraiseerde varkenswangetjes met groene groentjes en bruné aardappelen

    € 23,00

    (Joues de porc / Pig's cheek)

  • Fazant met witloof en fine Champagnesaus, aardappelkroketjes

    € 27,00

    (Faisan Brabançonne / Pheasant with Brussels endive)

  • Bouillabaisse op wijze van de chef

    € 27,00

    (fish soup)

  • Moeulleux au chocolat

    € 8,00

Menu's

Kaart

  • Verse dagsoep met brood en boter

    € 4
  • Croque Monsieur met groentjes

    € 8
  • Croque Madame met groentjes

    € 9
  • Croque Hawaï met groentjes

    € 9
  • Croque Boum Boum met groentjes

    € 10
  • Spaghetti Bolognaise

    € 10,50
  • Spaghetti Bolognaise (klein)

    € 9
  • Hennepot (enkel tijdens seizoen)

    € 19
  • Supplement frietjes

    € 3
  • Rauwkostschotel met kruidendressing

    € 11,90
  • Salade Nicoise (tonijn)

    € 12,90
  • Salade met meloen en Gandaham

    € 16,6
  • Salade met huisgerookte zalm

    € 18
  • Salade met warme geitenkaas, appel en spekreepjes (winter)

    € 17,5
  • Salade van de chef (scampi, escargots)

    € 19,50
  • Spaghetti met provencaalse saus

    € 10
  • Supplement frietjes

    € 3
  • Pastei van het huis met rauwkost

    € 11
  • Huisgerookte Schotse zalm

    € 16
  • Jamon Ibérico "Pata Negra" met een slaatje van mesclun

    € 17,5
  • Rundscarpaccio, zongedroogde tomaten, raketsla en oude Italiaanse kaas

    € 16
  • Verse dagsoep met brood en boter

    € 4
  • Kaaskroketten

    € 11
  • Scampi met look

    € 15,5
  • Huisbereide kroketten van grijze garnalen

    € 14
  • Bourgondische wijngaardslakken

    € 11
  • Scampi met look

    € 22,5
  • Huisgerookte Schotse zalm

    € 23
  • Huisbereide kroketten van grijze garnalen

    € 20,5
  • Bourgondische wijngaardslakken

    € 19,9
  • Kabeljauwhaasje met fijne groentjes en een sausje van Poperings Hommelbier

    € 23,5
  • Gebakken zeetong

    Dagprijs

  • Pastei van het huis met rauwkost

    € 18
  • Steak nature

    € 19
  • Steak met champignonsaus

    € 21
  • Steak met pepersaus

    € 21
  • Steak met Provençaalse saus

    € 21
  • Steak met béarnaise saus

    € 23
  • Côte à l'os

    € 48 (2 pers)
  • Tussenribstuk

    € 48 (2 pers)
  • Entrecôte

    € 28
  • Ierse Rib-eye steak

    € 28
  • Jamón ibérico "Pata Negra" met een slaatje van mesclun

    € 24
  • Rundscarpaccio, zongedroogde tomaten, raketsla en oude Italiaanse kaas

    € 22,5
  • Hammetje met dragon roomsaus, sla en frietjes

    € 19
  • Varkenswangetjes met Sint-Bernardus Prior, groene groentjes en bruné aardappelen

    € 23

    Enkel beschikbaar in de winter

  • Poperingse hennepot met rauwkost en frietjes

    € 22

    Poperinges oudste streekgerecht bestaande uit kippen-, konijnen- en kalfsvlees in een zure gelei.

  • Omelet met frietjes + ijs of chocolademousse

    € 8
  • Steak met frietjes + ijs of chocolademousse

    € 11,5
  • Kaaskroketje met sla en frietjes + ijs of chocolademousse

    € 10,5
  • Garnaalkroketje met sla en frietjes + ijs of chocolademousse

    € 11,5
  • Mini-spaghetti + ijs of chocolademousse

    € 8

Sfeerbeelden restaurant

Lunch

Elke weekdag een verzorgde daglunch bestaande uit een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht, steeds aan 12,50 euro per persoon.