Restaurant

Suggesties

  • Na 25 jaar, tijd voor een nieuw verhaal

    Wij willen u mededelen dat Restaurant de la Paix, zoals u het nu kent, zal sluiten op 29 december 2019. Wij hebben de voorbije 25 jaar, samen met ons team, hard gewerkt om te staan waar we nu staan. Wijzelf echter, worden ook wat ouder en we hebben na lang beraad besloten om het wat kalmer aan te doen. Bij deze willen wij al onze klanten bedanken voor het vertrouwen die ze ons al die jaren hebben gegeven. Ook een extra woord van dank voor al onze medewerkers, zonder hen was ons verhaal niet mogelijk geweest. Wat het hotel betreft veranderd er niks en zal Linda haar gasten de topservice aanbieden die ze van haar gewoon zijn.

Menu's

Kaart

  • Verse dagsoep met brood en boter

    € 4
  • Croque Monsieur met groentjes

    € 8
  • Croque Madame met groentjes

    € 9
  • Croque Hawaï met groentjes

    € 9
  • Croque Boum Boum met groentjes

    € 10
  • Spaghetti Bolognaise

    € 12
  • Spaghetti Bolognaise (klein)

    € 10
  • Hennepot (enkel tijdens seizoen)

    € 19
  • Supplement frietjes

    € 3
  • Rauwkostschotel met kruidendressing

    € 11,90
  • Salade Nicoise (tonijn)

    € 14,90
  • Salade met meloen en Gandaham

    € 18
  • Salade met huisgerookte zalm

    € 19
  • Salade met warme geitenkaas, appel en spekreepjes (winter)

    € 17,5
  • Salade van de chef (scampi, escargots)

    € 19,50
  • Spaghetti met provencaalse saus

    € 11
  • Supplement frietjes

    € 3
  • Pastei van het huis met rauwkost

    € 11
  • Huisgerookte Schotse zalm

    € 16
  • Jamon Ibérico "Pata Negra" met een slaatje van mesclun

    € 17,5
  • Rundscarpaccio, zongedroogde tomaten, raketsla en oude Italiaanse kaas

    € 16
  • Verse dagsoep met brood en boter

    € 4
  • Kaaskroketten

    € 11
  • Scampi met look

    € 15,5
  • Huisbereide kroketten van grijze garnalen

    € 14
  • Bourgondische wijngaardslakken

    € 11
  • Scampi met look

    € 22,50
  • Huisgerookte Schotse zalm

    € 23
  • Huisbereide kroketten van grijze garnalen

    € 20,50
  • Bourgondische wijngaardslakken

    € 19,90
  • Kabeljauwhaasje met fijne groentjes en een sausje van Poperings Hommelbier

    € 23,50
  • Gebakken zeetong

    Dagprijs

  • Pastei van het huis met rauwkost

    € 18
  • Steak nature

    € 19
  • Steak met champignonsaus

    € 21
  • Steak met pepersaus

    € 21
  • Steak met Provençaalse saus

    € 21
  • Steak met béarnaise saus

    € 23
  • Côte à l'os

    € 52 (2 pers)
  • Tussenribstuk

    € 48 (2 pers)
  • Entrecôte

    € 28
  • Ierse Rib-eye steak

    € 28
  • Jamón ibérico "Pata Negra" met een slaatje van mesclun

    € 24
  • Rundscarpaccio, zongedroogde tomaten, raketsla en oude Italiaanse kaas

    € 22,5
  • Hammetje met dragon roomsaus, sla en frietjes

    € 19
  • Varkenswangetjes met Sint-Bernardus Prior, groene groentjes en bruné aardappelen

    € 23

    Enkel beschikbaar in de winter

  • Poperingse hennepot met rauwkost en frietjes

    € 22

    Poperinges oudste streekgerecht bestaande uit kippen-, konijnen- en kalfsvlees in een zure gelei.

  • Omelet met frietjes + ijs of chocolademousse

    € 8
  • Steak met frietjes + ijs of chocolademousse

    € 11,5
  • Kaaskroketje met sla en frietjes + ijs of chocolademousse

    € 10,5
  • Garnaalkroketje met sla en frietjes + ijs of chocolademousse

    € 11,5
  • Mini-spaghetti + ijs of chocolademousse

    € 8

Sfeerbeelden restaurant

Lunch

Elke weekdag een verzorgde lunch bestaande uit een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht, steeds aan 13 euro per persoon.