Restaurant

Suggesties

  • Huisbereide hennepot met rauwkost en frietjes (Poperinges oudste streekgerecht, kip konijn en kalfsvlees in een zure gelei)

    € 22

    (Ook om af te halen, 9 euro voor 1 persoonsportie en 17 euro voor 2 persoonsportie). Voor grote hoeveelheden gelieve 1 week op voorhand te reserveren.

  • Vitello Tonnato (Verrassende combinatie van tonijn en kalfsvlles, een heerlijke Italiaanse klassieker)

    € 17 als voor- en 23,50 als hoofdgerecht
  • Filet mignon van Iers Angusrund met saus naar keuze, sla mixte en frietjes

    € 29
  • Gegrilde côte à l'os van Belgisch witblauw met verse béarnaisesaus, sla mixte en frietjes

    € 54
  • Zeeuwse mosselen van bodemcultuur (1,2 kg/p.p.)

    € 22 - 23

    Natuur, witte wijn en hommelbier, met mosselsaus, sla en frietjes

Menu's

Kaart

  • Verse dagsoep met brood en boter

    € 4
  • Croque Monsieur met groentjes

    € 8
  • Croque Madame met groentjes

    € 9
  • Croque Hawaï met groentjes

    € 9
  • Croque Boum Boum met groentjes

    € 10
  • Spaghetti Bolognaise

    € 12
  • Spaghetti Bolognaise (klein)

    € 10
  • Hennepot (enkel tijdens seizoen)

    € 19
  • Supplement frietjes

    € 3
  • Rauwkostschotel met kruidendressing

    € 11,90
  • Salade Nicoise (tonijn)

    € 14,90
  • Salade met meloen en Gandaham

    € 18
  • Salade met huisgerookte zalm

    € 19
  • Salade met warme geitenkaas, appel en spekreepjes (winter)

    € 17,5
  • Salade van de chef (scampi, escargots)

    € 19,50
  • Spaghetti met provencaalse saus

    € 11
  • Supplement frietjes

    € 3
  • Pastei van het huis met rauwkost

    € 11
  • Huisgerookte Schotse zalm

    € 16
  • Jamon Ibérico "Pata Negra" met een slaatje van mesclun

    € 17,5
  • Rundscarpaccio, zongedroogde tomaten, raketsla en oude Italiaanse kaas

    € 16
  • Verse dagsoep met brood en boter

    € 4
  • Kaaskroketten

    € 11
  • Scampi met look

    € 15,5
  • Huisbereide kroketten van grijze garnalen

    € 14
  • Bourgondische wijngaardslakken

    € 11
  • Scampi met look

    € 22,50
  • Huisgerookte Schotse zalm

    € 23
  • Huisbereide kroketten van grijze garnalen

    € 20,50
  • Bourgondische wijngaardslakken

    € 19,90
  • Kabeljauwhaasje met fijne groentjes en een sausje van Poperings Hommelbier

    € 23,50
  • Gebakken zeetong

    Dagprijs

  • Pastei van het huis met rauwkost

    € 18
  • Steak nature

    € 19
  • Steak met champignonsaus

    € 21
  • Steak met pepersaus

    € 21
  • Steak met Provençaalse saus

    € 21
  • Steak met béarnaise saus

    € 23
  • Côte à l'os

    € 52 (2 pers)
  • Tussenribstuk

    € 48 (2 pers)
  • Entrecôte

    € 28
  • Ierse Rib-eye steak

    € 28
  • Jamón ibérico "Pata Negra" met een slaatje van mesclun

    € 24
  • Rundscarpaccio, zongedroogde tomaten, raketsla en oude Italiaanse kaas

    € 22,5
  • Hammetje met dragon roomsaus, sla en frietjes

    € 19
  • Varkenswangetjes met Sint-Bernardus Prior, groene groentjes en bruné aardappelen

    € 23

    Enkel beschikbaar in de winter

  • Poperingse hennepot met rauwkost en frietjes

    € 22

    Poperinges oudste streekgerecht bestaande uit kippen-, konijnen- en kalfsvlees in een zure gelei.

  • Omelet met frietjes + ijs of chocolademousse

    € 8
  • Steak met frietjes + ijs of chocolademousse

    € 11,5
  • Kaaskroketje met sla en frietjes + ijs of chocolademousse

    € 10,5
  • Garnaalkroketje met sla en frietjes + ijs of chocolademousse

    € 11,5
  • Mini-spaghetti + ijs of chocolademousse

    € 8

Sfeerbeelden restaurant

Lunch

Elke weekdag een verzorgde lunch bestaande uit een soep of voorgerecht en een hoofdgerecht, steeds aan 13 euro per persoon.